logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése
Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


 Foglalás és ajánlatkérés 

Falko Építőanyag Kereskedés
Cím: 6753 Szeged-Tápé, Ádám u. 35.Email: falko@falko.hu
Telefon: 06/70-334-47-76Telefon 2: 06/70-334-47-76
Internet: http://www.falko.hu/

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bevezető

Tisztelt partnerünk! Ha házat épít, vagy csak a melléképületet alakítja át, ránk minden esetben számíthat. Családi vállalkozásunk, a FALKO ÉPÍTŐANYAG tüzép és építőanyag kereskedés 12 éve működik, így volt alkalmunk megismerni vevőink igényeit. Napjainkra sikerült olyan teljes körű szolgáltatási rendszert létrehoznunk, amely megrendelőink segítségére van a megvásárolt telken álló régi épületek szakszerű lebontásában, egyéb gépi földmunkák elvégzésében, az új épület anyagszükségletének kiszámolásá- ban, építőanyag beszerzésében és házhozszállításában.

Bemutatkozás

Ha kisebb átalakításról, javításról van szó, akkor is fordulhat hozzánk. A hét hat napján állunk rendelkezésére, ha az általunk forgalmazott építőanyagokból csak kis mennyiségre van szüksége, azt is házhoz szállítjuk. Telephelyünkön rakodó gép és targonca gyorsítja és könnyíti a kiszolgálást, nincs lapátolás, cipekedés. A forgalmazott áruk körének fokozatos bővítésével és minőségi építőanyagokkal, szaktanácsadással törekszünk vevőink igényeinek minél magasabb szintű kielégítésére.

Keresőszavak

építőanyag kereskedés, gépi földmunka, épületbontás

Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0