logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése
Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


 Foglalás és ajánlatkérés 

Tisza Volán Taxi
Cím: 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12.Email: bobkoattila@t-online.hu
Telefon: (62)488-488Telefon 2: (62)488-488
Gps: 46.2604358 , 20.1468412

Bemutatkozás

Bizonyára ismeretes Ön elõtt, hogy Szeged legrégebbi taxivállalata a Volán 10.sz. Vállalat által üzemeltetett "Volán Taxi" jogutódja a Tisza Volán Taxi Kft, mely igy közel 50 éve áll Szeged polgárainak rendelkezésére.Cégünk minden idõszakban a legmesszebbmenõkig figyelembe vette megrendelõink igényeit.

Az elmúlt években a személyszállítás színvonala jelentõsen csökkent, az utazóközönség igénye pedig a minõségi szolgáltatás irányába tolódott el. Ez új kihívást jelentett társaságunknak, hogy egy európai színvonalú taxitársaságot hozzunk létre. 2003. májusától új arculattal, új szemlélettel, új üzleti névvel folytatjuk tevékenységünket. Mindent el fogunk követni annak érdekében, hogy egységes és kultúrált megjelenésünkkel, melyhez ápolt külsõ és tiszta, jó állapotú gépkocsik tartoznak, elnyerjük, és megtartsuk az Ön bizalmát is!Óriási népszerûségnek örvendõ, a taxi szolgáltatók között egyedülálló "hûségprogramot" dolgoztunk ki törzsutasaink részére.

Társaságunk 50 éves múltjával, tapasztalatával, korszerû jármûparkjával, megbízható szolgáltatásával áll az utazóközönség rendelkezésére. A Taxi 3. munkatársai azonos színvonalú, megbízható szolgáltatást kínálnak Önnek Szegeden személyszállítás, teherszállítás, autómentés, reklámozás terén. Kérem, éljen a lehetõséggel, ismerje meg közelebbrõl a Taxi 3 társaságot, annak szolgáltatásait, és legyen a partnerünk! Állunk rendelkezésére a nap 24 órájában.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0