logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése
Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


 Foglalás és ajánlatkérés 

Família Tanya
Cím: 6763 Szatymaz, I. körzet 51.Email: info@familiatanya.hu
Telefon: 06-30/938-0989Telefon 2: 06-30/938-0989
Internet: www.familiatanya.huGps: 46.3534788 , 20.0652834

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bemutatkozás

A tanya a Fehértói Tájvédelmi Körzet területén, Szeged belvárosától 10 km-re, az E75-ös (a régi 5-ös) út mentén, a 158-as km-szelvénynél található. A panzió 1998 óta mûködik. Azóta folyamatosan bõvítjük, fejlesztjük a férõhelyek számát, és kínálatunk színvonalát egyaránt. Többféle szolgáltatással, szálláslehetõséggel állunk kedves vendégeink rendelkezésére. A tanya összes férõhelyének száma 45 fõ. A területen található egy vendégház, amely 10-14 férõhelyes, 2 db kétágyas és 2 db háromágyas, pótágyazható szobával. A vendégház része továbbá egy fürdõszoba három tuskabinnal, toalettel, valamint egy társalgó, étkezõ és egy szépen rendezett udvar. A vendégházon túl van három darab kétágyas, saját tusolóval és toalettel rendelkezõ szoba, továbbá osztálykirándulások, nagyobb csoportok részére több 2-4-6-8 ágyas szobák állnak rendelkezésre.

Az étkeztetés elõzetes egyeztetés alapján reggelitõl a teljes ellátásig terjedhet. Nagyobb csoportok fogadására építettük a 12X30 méteres rendezvénysátrat, így akár 200-300 fõs rendezvények lebonyolítására tudunk helyszínt biztosítani. Emellett egy 100 m2-es társalgó is van a kõházban, ahol szintén van étkezési lehetõség, illetve beltéri szórakozási lehetõségek: biliárd, csocsó, társasjátékok, televízió. Itt lehet különbözõ esti programokat is szervezni: vetélkedõt, táncmulatságot stb. A beltéri lehetõségek mellett sok szabadtéri foglalkozás is szervezhetõ. A tanyához egy tágas, rendezett udvar (8 hektár) tartozik, ahol lehetõség van medencés fürdésre, napozó ágyak, grillsütõk vagy bográcsok használatára, találhatók továbbá napernyõs hinták, napozóágyak, homokozó, gyermekhinta, kosárpalánk. Iskoláscsoportok az udvaron is tarthatnak különbözõ vetélkedõket, versenyeket, labdajátékokat stb.

A tanya részét képezi 2003 óta egy 9,5 hektáros szabadidõpark is, ahol szintén grillezésre, bográcsozásra, valamint horgászatra adódik lehetõség. A parkban öt tó áll a horgászok rendelkezésére. A tavakban ponty, szürke harcsa, csuka, süllõ, amúr és kárász halak találhatók. A horgászat napidíjas. További szórakozási lehetõségek itt, a szabadidõparkban: haletetés, állatok simogatása és etetése: birkák, kutyák, macskák, a tavakon kacsák, vadlibák. A tanyáról sokféle kirándulás szervezhetõ. A szállástól 800 m-re található a Fehértói Kilátó, ami gyalogszerrel is megközelíthetõ. Szomszédságunkban található a Tisza-völgyi Bemutatóház, ahol magasan képzett szakemberek mutatják be a Fehértó sokszínû élõvilágát. A természetvédelmi területen igény szerint a Kiskunsági Nemzeti Park kísérõt biztosít.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0