logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése
Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


 Foglalás és ajánlatkérés 

Tiszapart Camping
Cím: 6800 Hódmezõvásárhely, Email: martelycamping@freemail.hu
Telefon: +36-30/333-85-84Telefon 2: +36-30/333-85-84
Internet: www.tiszapartcamping.hu

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bemutatkozás

Kempingünk a Tisza Mártélyi holtága közelében hangulatos környezetben kínál szálláslehetõséget a természet, a vízpart és az Alföld szerelmeseinek, azoknak a családoknak és egyéni utazóknak akik nyaralás közben sem szívesen mondanak le az aktív pihenés lehetõségérõl, nem felejtkezve el a szomszédos városok (Mindszent és a múlt században "paraszt Párizsként" emlegetett Hódmezõvásárhely) kulturális és történelmi örökségének megismerésérõl sem.

A Tiszapart Camping a Holt ág szabad strandjától kb.200 méterre fekszik, így vendégeink néhány perces séta után élvezhetik a vízparti nyaralás örömeit. Felejthetetlen élményt nyújt a tájvédelmi körzet és a környék bejárása lóháton, gyalogosan vagy kerékpárral melyhez nagy segítség a frissen megépült kerékpárút.

Az érdeklõdõk az ártéri tanösvényen végig haladva megismerhetik a Tisza õshonos állat és növényvilágát, mely a folyó szabályozása elõtt egész régiónkra jellemzõ volt.

Kempingünket a nagy terület alkalmassá teszi gyermek és ifjúsági táborok, nagyobb csoportok fogadására, egy illetve több napos céges rendezvények, tréningek lebonyolítására.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0