logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése
Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


 Foglalás és ajánlatkérés 

Balatoni Hús - Kistelek -Szeged
Cím: 6760 Kistelek , Szőlő u 3Email: ibolya0627@freemail.hu
Telefon: 30/239-4405Telefon 2: 30/239-4405
Internet: http://balatoni-hus.hu/Gps: 46.2466207 , 20.1351745

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bemutatkozás

Örülünk, hogy Bennünket választottak, és szeretnénk röviden bemutatkozni: A Balatoni Hús családi vállalkozás, tevékenységét 1991 január 1-én kezdte meg. Az üzem fõ tevékenysége a szárazáruk (szalámik, kolbászok), pácolt-füstölt, és levegõn érlelt húsféleségek, sonkák elõállítása, valamint félszárazáruk készítése.

Jelszavunk: Tisztességes árért tisztességes terméket adjunk a Kedves Fogyasztóknak és Kereskedõ Partnereinknek. Az állandó és stabil minõség elkötelezettjei vagyunk, alapanyag- és fûszernormáinkat nem változtatjuk, mindig az adott termékre jellemzõek. Termékeink folyamatos minõségellenõrzés mellett készülnek. Szigorúan betartjuk a HACCP rendszerünk elõírásait. Rendkívül széles termékskálánk több, mint 60 fajta szárazáru-féleséget tartalmaz. Nincsen két egyforma ízû termékünk, mindegyik más-más Ízvilágot jelent, a termékre és alapanyagra jellemzõ tulajdonságot emeli ki. Célunk az, hogy a teljes fogyasztói réteg ízvilágát lefedjük, ami azt jelenti, hogy mindenki találjon legalább 1 olyan terméket készítményeink közül, amyely az õ ízvilágának teljesen megfeleljen. Szeretnénk elérni azt, hogy aki termékeinkbõl vásárol, ne csak fogyassza azokat, hanem élvezze ezek fogyasztását, tehát élvezettel fogyassza termékeinket. Szeretnénk kihangsúlyozni, hogy termékeink csak magyar alapanyagból készülnek! Készítünk termékeket sertéshúsból, marhahúsból, lóhúsból, kecskehúsból, strucchúsból. Ezek mellett van egy “szárnyas” vonalunk, amely azt jelenti, hogy pulykahúsból, csirkehúsból (tyúkhús), kacsahúsból és libahúsból is készülnek szalámik és kolbászok, amelyek enyhébb fûszerezettségük miatt lágyabb ízvilágúak. A Mangalica és Szürkemarha termékcsaládunk külön kategóriát jelent. Fehér, paprikás és csípõs változatban jelennek meg, a múlt század eleji õsi magyar ízeket idézik, a régi hagyományokhoz híven lóbélbe töltve és kézi kötéssel készülnek. Specialitásaink közé tartoznak a különbözõ:
-Sajtbevonatos szalámik (parmezán-eidami-pannónia-camembert-füstölt)
-Fûszerbevonatos szalámik (bors-fokhagyma-köménymag-paprika-rustimix-pasztrámi)
-A “lagúna” márkájú olaszos jellegû szalámik zsenge indiai zöld borsot tartalmaznak.
-A tiszta húsjellegû hozzáadott szalonna nélkül készült sonkaszalámi jellegû, levegõn szárított szalámifélék.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0